onsdag den 23. december 2009

Moské på amager godkendt af Irans præsident...


Martin Henriksen medlem af integrationsudvalget, reagerer med bestyrtelse på oplysninger om, at fremtrædende herboende muslimer har været til kaffeslabberads sammen med den iranske despot og Holocaustbenægter, Ahmedinejad, uden at lægge klar afstand til det iranske styre.

Dansk Folkeparti ønsker en kritisk gennemgang af tilskuddene til Muslimernes Fællesråd samt afstandtagen fra dennes moskebyggeri, nu hvor deres talsmand Zuhair Butt Hussein omfavner den iranske præsident.
”Jeg vil opfordre både venstrefløjspartierne og de borgerlige partier til aktivt at modarbejde moskeplanerne på Amager, som Muslimernes Fællesråd står bag. Det sker efter, at det er kommet frem, at talsmanden for Muslimernes Fællesråd Zubair Butt Hussein har deltaget på et møde med Irans præsident Ahmedinejad, uden at lægge afstand til hans udtalelser om Israel eller kritisere Irans styreform, samfundsindretning og grove behandling af egne borgere, siger Martin Henriksen.

Vi vil efter nytår rejse en principiel Folketingsdebat om rammerne for religionsfriheden bl.a. med henblik på at forhindre opførelse af en stormoske på Amager samt med henblik på at få skærpet grænserne for offentlig samarbejde med og støtte til ekstremistiske organisationer.

- Det er naturligvis tankevækkende, at en såkaldt moderat muslim, Zuhair Butt Hussein, der arbejder for at opføre en stormoske på Amager, sætter sig til bords med Irans præsident, uden at sige manden imod en eneste gang, siger Martin Henriksen.

Ingen kommentarer: