tirsdag den 16. februar 2010

Socialdemokraterna har en plan...


Socialdemokraterne har en plan. En Plan B for klimaet efter fiaskoen ved klimatopmødet i København. Målet er klart...Verden skal indgå en ambitiøs og bindende klimaaftale ved COP 16 i Mexico.

There is no planet B” stod der på en af de plakater, som klimademonstranterne gik rundt med i København i december. Ingen planet B, og heller ingen plan B før klimatopmødet – det var netop meningen, at en ambitiøs klimaaftale skulle forhandles på plads i København. Fiaskoen i København betyder, at vi bliver nødt til at lave en plan B og føre den ud i livet i en fart.Siger Mette Gjerskov.

Desværre er statsministeren gået i klima-koma, så regeringen leverer ingen initiativer – selvom statsministeren er formand for verdens klimaforhandlinger helt frem til december.

Socialdemokraterne har en række forslag. Vi ved, hvad vi ville gøre, hvis vi havde regeringsmagten lige nu. Vi ville satse massivt på en klimadiplomatisk indsats frem mod COP 16 i Mexico, og vi ville investere i en national klimaplan: Mens vi venter på verden afslutter Mette Gjerskov.
.

Ingen kommentarer: