torsdag den 12. august 2010

Venstres skatteakspert utroværdig og inhabil....

Det fuldstændig forrykt, det her. Hvorfor har Tommy V. Christiansen, der har fremstået som et kronvidne mod Helle Thorning-Schmidt, forsøgt at skjule, at han er medlem af Venstre? Han burde selvfølgelig selv have fortalt det til offentligheden på forhånd, og BT burde oplyse læserne om at deres kilde er aktivt medlem af Venstre, siger Jesper Petersen, SF’s skatteordfører.

Venstres top har naturligvis været i kontakt med Tommy V. Christiansen og ladet ham forstå, at partiet var i enorme problemer i meningsmålingerne, og at det ville være særdeles hjælpsomt, om han ville se stort på, at der er tale om en gråzone, og skråsikkert fælde dom over Stephen Kinnock uden at kende sagens detaljer og uden SKAT har vurderet sagen endnu.

Hvad ville Løkke sige til, at en hærdet og aktiv Socialdemokrat skulle have vurderet hans bilagssag? Peter Christensen ville stå og blive ildrød af arrigskab, og Venstre ville kræve vedkommende fjernet fra sin post med det samme. Når det så er Thorning det handler om, så er det jo straks mere belejligt at man kan sende en skatterevisor i byen og gå hårdt til modstanderen uden at fortælle, han er Venstremand

.

Ingen kommentarer: