torsdag den 18. september 2008

En sejr for den danske terrorlovgivning


Det er en stor sejr for den danske terrorlovgivning, at Østre Landsret i dag idømte ubetingede og betingede fængselsstraffe til seks af personerne bag t-shirt-firmaet Fighters and Lovers. Fem ud af seks landsretsdommere fandt det bevist, at Fighters and Lovers har ydet støtte til terrorbevægelserne PFLP og FARC.

- Det er utrolig vigtigt, at vi nu har fået slået fast, at vi i Danmark finder det totalt uacceptabelt, at støtte organisationer på EU's terrorliste. Desuden vil jeg gerne mane den misforståelse i jorden, at der blot skulle være tale om harmløst salg af t-shirts som det er blevet fremstillet. Der er tale om personer, der kynisk og målrettet har ønsket at støtte terrorbevægelser, der er kendt for mord og kidnapninger, siger Venstres udenrigsordfører, Søren Pind.

- Med dagens dom har vi understreget, at vi i Danmark har absolut nul-tolerance overfor terror. Det gælder både, hvis man planlægger terror indenfor landets grænser eller yder støtte til terrorisme i udlandet afslutter Søren Pind
.

1 kommentar: