tirsdag den 9. november 2010

Regeringen med DF og Kristendemokraterna svigter pendlerne...

Regeringen har sammen med DF og Kristendemokraterne besluttet, at DSB skal spare 300 mio. kr. årligt fra 2011. Pengene skal finansiere regeringens finanslov for 2011. Det er dybt godnat, mener SF’s trafikordfører Anne Baastrup. Pengene burde i stedet bruges til at styrke den kollektive trafik. Det er dybt godnat, at regeringen vælger at finansiere sin finanslov ved at hente 300 mio. kr. på besparelser i DSB. Det viser endnu en gang, at regeringen er fuldstændig ligeglade med den kollektive trafik”, udtaler Anne Baastrup, SF’s trafikordfører.

Det er kun rimeligt, at alle bidrager i de økonomisk svære tider, som Danmark står i. Det gælder selvfølgelig også DSB. Men selvfølgelig skal de penge, som regeringen tager fra DSB, bruges til at styrke den kollektive trafik, siger Anne Baastrup og fortsætter:

DSB kæmper med at få flere passagerer over i togene og nedbringe forsinkelserne. Det her vil virke stik modsat. Konsekvensen vil være flere forsinkelser og dårligere forhold for pendlerne i den kollektive trafik.

Arkivfoto
.

Ingen kommentarer: