søndag den 30. december 2007

Optimal Internetadgang


De europæiske teleselskaber kæmper i øjeblikket en benhård kamp for at opgradere det netværk, deres kunder bruger for at få adgang til Internettet.

Det vil betyde at teleselskaberne fremover, i yderste konsekvens, vil kunne bestemme, hvad deres kunder kan få adgang til på Internettet. Det hverken kan eller vil Venstre acceptere, siger Karin Riis.Jørgensen, der er medlem af Europaparlermentet.

Dette emne er blevet aktualiseret af, at EU-kommissionen netop er kommet med deres forslag til en reform af det europæiske telemarked. Her tager kommissionen fat på diskussionen om netneutralitet, og i den forbindelse kan vi ikke se bort fra, at manglende netneutralitet i den sidste ende kan udmønte sig i færre muligheder til Europas Internet-bruger.

-I sidste uge stillede jeg et spørgsmål til kommissær Viviane Reding, hvor jeg valgte at sætte fokus på netneutralitetens virkning, og kommissæren bringer nu mit spørgsmål op for kommissionens medlemmer, så vi kan sirke de europæiske forbruger de bedst mulige forhold, når de logger på Internette, siger Karin Riis-Jørgensen

Foto: Modelfoto

Ingen kommentarer: