tirsdag den 12. februar 2008

Dyretransporter - SF kalder Lene Espersen til samråd...


Vi støtter den påbegyndte kampagne "Handle with care", der sætter fokus på de helt unødvendige og lange dyretransporter af levende dyr.

"Vi har kaldt justitsminister, Lene Espersen, til samråd i Folketingets Europaudvalg, hvor hun skal forklare, hvad regeringen agter at gøre, for at få sat en stopper for de plagsomme dyretransporter, der dagligt finder sted, og som den internationale dyreværnsorganisationWSPA (World Society for the Protection of Animals) har skudt en global kampagne i gang for at få sat fokus på de brutale dyretransporter", udtaler SF's dyrevelfærdsordfører, Kristen Touborg.

"Det er ikke kun i Danmark, vi kender til de modbydelige dyretransporter, hvor dyr rakker rundt på de rene dødsruter, for at få kasseapparatet til at ringe.
I kampen for at få disse dyretransporter stoppet - ikke bare i Danmark - men også globalt set, støtter SF selvfølgelig helt op om den påbegyndte kampagne, som skal sætte fokus på de helt unødvendige og lange transporter af levende dyr", fortsætter Kristen Touborg.

"Jeg mener, at den storstilede globale kampagne, der nu er skudt i gang, er en oplagt mulighed for den danske regering til - meget kraftigt og overbevisende - at markerer danmarks politik på dyrevelfærds-området, herunder de urimelige dyretransporter.
Altså en oplagt mulighed for at få Danmark markeret på verdenskortet som en aktiv forkæmper for at få nedlagt de famøse dødsruter, hvor dyr pines og plages på deres sidste rejse", slutter Kristen Touborg.


Foto:G.U.

Ingen kommentarer: