mandag den 26. oktober 2009

Ungdomskriminalitet i udsatte boligområder skal...


Satspuljeaftalen på det sociale område afsætter flere midler til at bekæmpe ungdomskriminalitet i udsatte boligområder. Satspuljeaftalen på det sociale område afsætter flere midler til at bekæmpe ungdomskriminalitet i udsatte boligområder.

Socialdemokraterne har bl.a. forbedret regeringens forhandlingsudspil markant, idet der nu flyttes
ca. 150 mio. kr. direkte til indsatsen i de mest udsatte boligområder.

- Socialdemokraterne har kæmpet for at pengene kommer ud at arbejde i de udsatte boligområder, frem for en masse bureaukratiske forslag til bedre samarbejde mellem myndighederne. Vi vil hellere tage et opgør med den kriminalitet, der er på gaden her og nu, siger Mette Frederiksen, Socialdemokraternes socialordfører.

Socialdemokraterne er også tilfredse med, at der er afsat en pulje til at udvikle ældreområdet. Puljen skal understøtte, at de ældre bliver længst muligt i eget liv.

- Vi skal blive bedre til at støtte de ældre i at holde sig friske i alderdommen, så de længst muligt kan klare sig selv. Det giver bedre livskvalitet, og modvirker klientliggørelse af de ældre, siger medlem af socialudvalget, René Skau Björnsson.

Socialdemokraterne fremhæver desuden, at satspuljeaftalen styrker indsatsen over for de mest udsatte prostituerede på Vesterbro i form af et nyt botilbud.


Foto: Mette Frederiksen

Ingen kommentarer: